Προσφατες αναρτησεις

***ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤ': H κρίση στα Βαλκάνια.Επιλογή της 1ης ή της 4ης ερώτησης για γραπτή ανάπτυξη***

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!


Βραζιλία ήρθαμε!

Μια μεγάλη πρόκριση πήρε   η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου - ΚΛΙΚ χθες το βράδυ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.Η νίκη της Παρασκευής και η ισοπαλία της Τρίτης τη φέρνουν 7η στην Παγκόσμια Κατάταξη της FIFA, ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ που μόνο η Εθνική Μπάσκετ  έχει ξεπεράσει.

                                      23':Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 0-1

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Βουκουρέστι και όλοι όσοι παρακολουθήσαμε τον αγώνα ζήσαμε μεγάλες στιγμές από την εθνική ομάδα, που καθοδηγούσε ο Φερνάντο Σάντος.

Πανηγυρισμοί.......

Ο συντοπίτης Γιώργος Χελάκης περιγράφει.......Χωρίς Σχόλια!

Ο δρόμος της καταξίωσης δεν ήταν εύκολος.Μεγάλοι ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας δεν είχαν καταφέρει να οδηγήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα  σε μια τελική διοργάνωση μέχρι το 1980.
Τότε όλα άλλαξαν.Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορούσε.........'Eνας σπουδαίος 'Ελληνας προπονητής, ο αείμνηστος Αλκέτας Παναγούλιας 


Ο Αλκέτας Παναγούλιας
πίστεψε ότι μπορούμε να βρεθούμε στις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.Άνοιξε το δρόμο στον Ότο Ρεχάγκελ και στο Φερνάντο Σάντος.


Ο Ότο Ρεχάγκελ δείχνει το δρόμο.....
Ο Φερνάντο Σάντος συνεχίζει.....
Η ιστορία ξεκίνησε στις 12 Σεπτέμβρη του 1979 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε έναν αγώνα δίχως αύριο, μεταξύ Ελλάδας και Σοβιετικής Ένωσης, για μια θέση στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Ευρώπης.....ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΔΩ



.

Δεν υπάρχουν σχόλια :