Προσφατες αναρτησεις

***ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤ': H κρίση στα Βαλκάνια.Επιλογή της 1ης ή της 4ης ερώτησης για γραπτή ανάπτυξη***

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

"12 ΣΤΑ 12" ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ....

Πέρασαν όλοι οι Αχαιοί που συμμετείχαν στις εξετάσεις


του ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
Ήταν οι καλύτεροι μαθητές και το απέδειξαν.....Το απόλυτο πέτυχαν οι 12 Αχαιοί που συμμετείχαν στα τεστ πιστοποίησης παρατηρητών-εκπαιδευτών της ΕΠΟ, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη,26/6/2012 στο ξενοδοχείο "Τιτάνια" στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα κατάφεραν να περάσουν και οι 12 που έδωσαν εξετάσεις στα γραπτά και στα βίντεο, κάτι που αποτελεί σημαντική επιτυχία  για την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑ, (Τ. Ανδριόπουλος-Α. Αποστολόπουλος-Κ. Μεσάζος) η οποία προετοίμαζε το τελευταίο διάστημα τους υποψηφίους,ενώ την ευθύνη διδασκαλίας είχε ο Χρυσόστομος Μάνθος,που έκανε εξαιρετική δουλειά.
Ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Δυτ.Ελλάδας και ΕΠΣ Αχαΐας Χρυσόστομος Μάνθος

Οι 12 που  πέρασαν είναι οι, Τάκης Ανδριόπουλος, Άγγελος Αποστολόπουλος, Κώστας Μεσάζος, Δημήτρης Παπανικολάου, Σταύρος Μαλλιώρης, Γιάννης Παπαντωνόπουλος, Γιώργος Σταθόπουλος, Ανδρέας Λαγός, Γιάννης Βασιλόπουλος, Γιώργος Τσαγκανός, Παναγιώτης Φράγκος, Ηλίας Μποσγανάς.
Επίσης οι Κώστας Μεσάζος, Γιώργος Σταθόπουλος, Ανδρέας Λαγός, πέρασαν επιτυχώς και τις εξετάσεις για τους εκπαιδευτές διαιτησίας.Την ευθύνη των εξετάσεων είχαν οι Γιώργος Δούρος, Θανάσης Μπριάκος, Κύρος Βασσάρας και ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θεόδωρος Κουρίδης.
Όσον αφορά την Επιτροπή Διαιτησίας ,είναι υποχρεωμένη να περιμένει μέχρι τις 5 Ιουλίου όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εξετάσεις των διαιτητών προκειμένου να δει τι  θα προκύψει από τα αποτελέσματά τους και ποιοι θα περάσουν. Και τη νέα περίοδο, η πρόθεση των ανθρώπων της Επιτροπής είναι να δώσουν την ευκαιρία σε νεαρούς διαιτητές, όπως έκαναν και πέρυσι,αφού διαπίστωσαν ότι υπάρχουν αρκετοί νεαροί που έχουν όλες τις προϋποθέσεις να κάνουν καριέρα.
                                                                                                                        εφημ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, 28/6/2012 


Δεν υπάρχουν σχόλια :