Προσφατες αναρτησεις

***ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤ': H κρίση στα Βαλκάνια.Επιλογή της 1ης ή της 4ης ερώτησης για γραπτή ανάπτυξη***

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΜΕ ΤΗ Β' ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


  Η Ιόνιος Βιβλιοθήκη, είναι ένα μεγαλόπνοο πνευματικό έργο για την πόλη του Αιγίου και έχει υποστηρικτές πολλούς συμπολίτες μας, προσφέρει καθημερινά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο της Αιγιάλειας.
 Η Ιόνιος βιβλιοθήκη ιδρύθηκε για να λειτουργήσει ως κέντρο πληροφόρησης της περιοχής μας, να προωθεί την εξάπλωση της γνώσης, της δια βίου εκπαίδευσης και του πολιτισμού, να ενισχύει την αναγνωσιμότητα τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Αποτελεί το θεματοφύλακα της πνευματικής μας κληρονομιάς και είναι επίσης το αναγκαίο μέσο για μόρφωση και έρευνα.
http://ioniosvivliothiki.blogspot.com


Ιδρύθηκε από το Σύλλογο Κεφαλλήνων και Iθακησίων,στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην ευγενική προσφορά επώνυμων και ανώνυμων δωρητών, έχοντας συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά στην πνευματική και καλλιτεχνική κίνηση του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής.
Διαθέτει 12.000 τίτλους βιβλίων, εκατοντάδες εγγεγραμμένα μέλη που δανείζονται βιβλία, αναγνωστήριο και αίθουσα εκδηλώσεων. Οργανώνει βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις, ομιλίες, καλλιτεχνικές εκθέσεις και πολλές εθελοντικές δράσεις.Είναι πάντα ανοιχτή στους μαθητές των σχολείων της περιοχής.



Την Τρίτη,13 Νοεμβρίου είχαμε την τύχη να επισκεφτούμε την Ιόνιο Βιβλιοθήκη με τους μαθητές της Β' τάξης του σχολείου μας.


πηγή και φωτο:http://ioniosvivliothiki.blogspot.com

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εθελοντές κ.κ. Φιλιππόπουλο Αλέξιο και Καρβελά Βίκυ για την παρουσία και την...υπομονή τους.Φύγαμε ενθουσιασμένοι και πλουσιότεροι!




Δεν υπάρχουν σχόλια :