Προσφατες αναρτησεις

**Τα παιδιά δεν πρέπει να τα φορτώνεις με ένα κάρο πληροφορίες,αλλά να τα ενθαρρύνεις προς την κατεύθυνση της δράσης, να τους δίνεις τόσες πληροφορίες, όσες τους χρειάζονται για να δημιουργούν από μόνα τους. ΣΙΜΟΥΡ ΠΕΪΠΕΡΤ**

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


Με επιτυχία διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα το Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, με παρουσιάσεις καινοτόμων εργασιών μαθητών της Αχαΐας.


Από την Αιγιάλεια συμμετείχαν το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης, το 1ο Γενικό Λύκειο Αιγίου και το 1ο και 4ο Γυμνάσιο Αιγίου.
Οι μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν τη φετινή εργασία τους "Τα παιδικά ατυχήματα στο σχολείο" με άρτιο τρόπο,  επάρκεια και δεξιότητα.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί που καθοδήγησαν τα παιδιά ήταν οι κ.κ. Κουτσαντώνης Κωνσταντίνος, ΠΕ 70 και Κούτουλας Αθανάσιος, ΠΕ 20.


Πρόκειται για μια ερευνητική, συνεργατική δουλειά σε power point με τα αποτελέσματα εργασίας που πραγματοποίησαν οι μαθητές της ΣΤ' τάξης, για τα ατυχήματα που συμβαίνουν στο χώρο του σχολείου.
Την παρουσίαση έκαναν οι ίδιοι οι μαθητές στο ακροατήριο με σκοπό τη διάχυση αποτελεσμάτων στην ευρύτερη κοινωνία και την επικοινωνία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας.
Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και σε όλους τους εμπλεκόμενους!

Δες το βίντεο παρουσίασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :