Προσφατες αναρτησεις

**Στη ζωή μάθε να βάζεις υψηλούς στόχους."Στόχευε για το φεγγάρι... ακόμα κι αν δεν πετύχεις, θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ' αστέρια"**

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΦΛΟΓΑ"


Το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης συμμετείχε για  τέταρτη  σχολική χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Γιορτινό Παζάρι που διοργάνωσε το Τμήμα Αγωγής Υγείας Π.Ε.Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με το Σύλλογο Φλόγα, για τα παιδιά με Νεοπλασματικές Aσθένειες, το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 στην Πάτρα.
Οι μαθητές σε συνεργασία με τους δασκάλους τους και με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, ημερολόγια, εικόνες, δώρα, πλούσιες κατασκευές που θα μπορούσε ο καθένας να ζηλέψει.
Παράλληλα η χορωδία του σχολείου υπό την επίβλεψη της κ. Λουκοπούλου Ελένης τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν από τα παιδιά στις υπεύθυνες του συλλόγου.
Ο Διευθυντής  του Σχολείου κ. Μεσάζος Κωνσταντίνος ευχαριστεί όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές που είχαν ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία. Πράγματι ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα μιας που συμμετείχαν πολλά σχολεία της Πάτρας με γιορτινές παραστάσεις και τραγούδια από διάφορες χορωδίες.
Έχει ιδιαίτερη αξία να παίρνει κανείς μέρος σε τέτοιες δράσεις που βγάζουν το σχολείο έξω από τα δικά του πλαίσια και φέρνει σε επαφή τα παιδιά με αξίες όπως της αλληλοβοήθειας, της αλληλοκατανόησης της ενσυναίσθησης και της αλληλοσυμπαράστασης σε όποιον την έχει ανάγκη.
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να έχει μόνο ευχάριστα και χαρούμενα γεγονότα γεμάτα υγεία και χαρά .

Φωτογραφικό άλμπουμ


Δεν υπάρχουν σχόλια :