Προσφατες αναρτησεις

**Τα παιδιά δεν πρέπει να τα φορτώνεις με ένα κάρο πληροφορίες,αλλά να τα ενθαρρύνεις προς την κατεύθυνση της δράσης, να τους δίνεις τόσες πληροφορίες, όσες τους χρειάζονται για να δημιουργούν από μόνα τους. ΣΙΜΟΥΡ ΠΕΪΠΕΡΤ**

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Επιμέλεια αφίσας κ. Κοκοτή Χριστίνα


Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας βρέθηκαν στο γήπεδο της Τέμενης, συμμετέχοντας στην 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού "Αθλούμαι-ΧαράΖΩ το Μέλλον"
Οι μαθητές συμμετείχαν σε δρώμενα και παιχνίδια που είχε προετοιμάσει η κ. Αλεξάνδρα Γεωργάκη, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, σε συνεργασία με τους δασκάλους των τάξεων.
Στις 10:00 π.μ. μας επισκέφτηκαν ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου με συνοδούς τους κ.κ. Μάριο Βαλαβάνη και Μιχάλη Μπέσκο, μέλη της διοίκησης, οι οποίοι συνομίλησαν με τους μαθητές και μοίρασαν αυτόγραφα.Επίσης παραβρέθηκαν ο προπονητής του Αστέρα Τέμενης κ. Αντώνης Μπάλλας και ο γυμναστής των ακαδημιών κ. Θεόδωρος Δροσόπουλος, ο οποίος έκανε προπόνηση και ασκήσεις στους....ποδοσφαιρόφιλους στο μικρό γήπεδο 7Χ7!

Ο αθλητισμός ενώνει!Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι.Τους ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια :