Προσφατες αναρτησεις

**Τα παιδιά δεν πρέπει να τα φορτώνεις με ένα κάρο πληροφορίες,αλλά να τα ενθαρρύνεις προς την κατεύθυνση της δράσης, να τους δίνεις τόσες πληροφορίες, όσες τους χρειάζονται για να δημιουργούν από μόνα τους. ΣΙΜΟΥΡ ΠΕΪΠΕΡΤ**

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .....ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!


Νέα διάκριση μαθήτριας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου στο διαγωνισμό συγγραφής περιβαλλοντικής ιστορίας  "Φύση χωρίς σκουπίδια"
Το κείμενο με τίτλο "Τα σκουπίδια γράφουν ...ιστορία" επιλέχτηκε μαζί με 34 ακόμα εργασίες μαθητών Δημοτικών,Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας μας.
Οι ιστορίες αυτές βραβεύτηκαν είτε για τη συνολική παρουσίασή τους, είτε επειδή κατέκτησαν ένα ή περισσότερα βραβεία από τα παρακάτω: πρωτοτυπία, φαντασία, δημιουργικότητα, ζωντάνια του λόγου, πλούσιο λεξιλόγιο λογοτεχνικής έκφρασης, σύνδεση με τις ανθρώπινες αξίες και το περιβάλλον, προαγωγής αξιών, αισιόδοξη λύση, τα μηνύματα ελπίδας, παρότρυνση σε δράση.
Είναι η μοναδική ιστορία που βραβεύεται μεταξύ των σχολείων της Δυτικής Ελλάδας. Στη Μαριτίνα Βελισσαροπούλου, μαθήτρια της Ε΄τάξης του σχολείου μας, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!!!


H περιβαλλοντική ιστορία της Μαριτίνας
πηγές:https://eepf.gr
                                                             Τα σκουπίδια γράφουν ιστορία-Μαριτίνα Βελισσαροπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια :