Προσφατες αναρτησεις

***ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤ': H κρίση στα Βαλκάνια.Επιλογή της 1ης ή της 4ης ερώτησης για γραπτή ανάπτυξη***

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

BAZZAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΦΛΟΓΑ"

¨

Το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης συμμετείχε για  πέμπτη  σχολική χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Γιορτινό Παζάρι που διοργάνωσε το Τμήμα Αγωγής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας σε συνεργασία με το Σύλλογο Φλόγα, για τα παιδιά με Νεοπλασματικές Aσθένειες, το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 στην Πάτρα.
Οι μαθητές σε συνεργασία με τους δασκάλους τους και με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, ημερολόγια, εικόνες, δώρα, πλούσιες κατασκευές που θα μπορούσε ο καθένας να ζηλέψει.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν από την πρόεδρο του συλλόγου γονέων κ. Αναστασία Αντωνοπούλου και τα παιδιά στις υπεύθυνες του συλλόγου.
Ο Διευθυντής  του Σχολείου κ. Μεσάζος Κωνσταντίνος ευχαριστεί όλους τους εκπαιδευτικούς, το Δ.Σ. του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου,τους γονείς και τους μαθητές που είχαν ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία. 
Έχει ιδιαίτερη αξία να παίρνει κανείς μέρος σε τέτοιες δράσεις που βγάζουν το σχολείο έξω από τα δικά του πλαίσια και φέρνει σε επαφή τα παιδιά με πανανθρώπινες αξίες όπως της αλληλοβοήθειας, της αλληλοκατανόησης, της ενσυναίσθησης και της συμπαράστασης σε όποιον την έχει ανάγκη.
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να έχει μόνο ευχάριστα και χαρούμενα γεγονότα γεμάτα υγεία και χαρά .



Δεν υπάρχουν σχόλια :