Προσφατες αναρτησεις

***ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤ': H κρίση στα Βαλκάνια.Επιλογή της 1ης ή της 4ης ερώτησης για γραπτή ανάπτυξη***

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ένα μικρό αφιέρωμα στη γιορτή λήξης μαθημάτων του 4ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου,η οποία πραγματοποιήθηκε στις 13/6/2013.
Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν στο σχολείο τη χρονιά που μας πέρασε. Αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της Έκτης και τα ..."Ξεφτέρια" το σχολείο!
Α΄τάξη:"Φτιάχνοντας τα δικά μας βιβλία" 
Β΄τάξη:"Διατροφή-Άσκηση και Παιδική Παχυσαρκία"
Γ΄τάξη:"Οι Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου"
Δ΄τάξη:"Στην ψυχή δίνω χρώμα"
Ε΄τάξη:"Αν μικρός δεν έπαιξες...μεγάλος δεν προκόβεις"
ΣΤ΄τάξη:"Κυκλοφόρησε σωστά...κυκλοφόρησε με ασφάλεια"
"Βοστίτσα: Από την Τουρκοκρατία στην Απελευθέρωση (1458-1821).
Oλοήμερο:"Στο βάθος...κήπος"



ΤΑΞΗ Α΄

ΤΑΞΗ Β΄
ΤΑΞΗ Γ΄

ΤΑΞΗ Δ΄


ΤΑΞΗ Ε΄




ΤΑΞΗ ΣΤ΄

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ  ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ......
      Αγαπημένο μας σχολείο έφτασε το τέλος. Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2007 μας κράτησες στη ζεστή σου αγκαλιά και ήσουν το δεύτερο σπίτι μας. Ναι, πέρασαν 6 ολόκληρα χρόνια από τη στιγμή που κρατώντας σφιχτά τους γονείς μας απ’ το χέρι, ήρθαμε για πρώτη φορά κοντά σου.
Πόσες  και πόσες χαρές και λύπες δεν μοιραστήκαμε μαζί σου! Εδώ με τη βοήθεια των στοργικών και ακούραστων δασκάλων μας, που πότε τους κουράζαμε και πότε μας κούραζαν, νιώσαμε πόσο αξίζει να μαθαίνει κανείς νέα πράγματα. Εδώ μάθαμε να σεβόμαστε τους γονείς και τους μεγαλύτερούς μας, να μοιραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε, να κάνουμε το σωστό και να βαδίζουμε στην πρόοδο.
Τώρα λοιπόν ,ήρθε η στιγμή που όλοι λένε φεύγετε απ’ το σχολείο! Τι θα πει η λέξη φεύγετε? Μπορεί να ανεβαίνουμε σε μεγαλύτερο επίπεδο, αλλά το δημοτικό θα μείνει για πάντα στη καρδιά μας, γιατί είναι κομμάτι της ζωής μας. «4ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου σου δίνουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας.»
Ευχαριστούμε τους δασκάλους που μας έμαθαν τόσα πράγματα, τον κ. Κώστα Μεσάζο που μας έδωσε τα όπλα για το πέρασμά μας στο Γυμνάσιο, επίσης το  διευθυντή για τις δράσεις και τις εκδρομές που μας οργάνωσε.
Σε εσάς αγαπητοί συμμαθητές, αφήνουμε τα πρωτεία του σχολείου και σας παρακαλούμε να συνεχίσετε την ωραία ιστορία του.
Εμείς οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης που σε λίγο σας αποχαιρετούμε ως προέφηβοι σας υποσχόμαστε ότι με τη σκέψη μας θα είμαστε πάντοτε μαζί σας και θα σας ενθαρρύνουμε σε κάθε ωραία σας προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε, σας χαιρετούμε κι ευχόμαστε καλή σας και καλή μας πρόοδο!!!

Γλυκερία Παπακωνσταντίνου-ΤάξηΣΤ' 


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΕΛΛΑΣ-ΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια :