Προσφατες αναρτησεις

**Στη ζωή μάθε να βάζεις υψηλούς στόχους."Στόχευε για το φεγγάρι... ακόμα κι αν δεν πετύχεις, θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ' αστέρια"**

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει  την 7η Περιφέρεια, την Αχαΐα και μαζί με το Δ.Σ. Ξηροπήγαδου Ναυπάκτου τη Δυτική Ελλάδα, στην πρώτη Τηλεδιάσκεψη αφιερωμένη στην ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «ΝΟΗΣΙΣ» στη Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση  μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) και μαθητές – εκπαιδευτικοί από όλες τις σχολικές μονάδες μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας ζωντανών μεταδόσεων του ΠΣΔ.

Πριν τη μετάδοση: κ.κ. Κοκοτή Χριστίνα,Φελούκα Βασιλική και Κούτουλας Αθανάσιος με τους μαθητές της Β΄τάξης
Το Σχολείο της Τέμενης σε 15/λεπτη πανελλήνια  προβολή συμμετείχε με την παρουσίαση της δασκάλας κ. Χριστίνας Κοκοτή με θέμα: «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο» που υλοποιήθηκε στο σχολείο τη χρονιά 2015-16 με τη Στ’ τάξη και συνεχίζεται φέτος με τη Β’ Δημοτικού. Επιλέχτηκε από τους υπεύθυνους του Θεματικού Δικτύου ως το πιο ολοκληρωμένο και αντιπροσωπευτικό δείγμα μιας εξαιρετικής δουλειάς που έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του δικτύου από όλες τις σχολικές μονάδες της Περιφέρειάς μας.

Η παρουσίαση της κ. Χριστίνας Κοκοτή όπως έχει αναρτηθεί στο youtube.Kανε κλικ στην εικόνα ή Ε Δ Ω 

Μεγάλη συμβολή είχε ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής του σχολείου μας κ. Κούτουλας Αθανάσιος ως τεχνικός υπεύθυνος για την Τηλεδιάσκεψη.
Χαιρετισμό απηύθυνε η Σχολική Σύμβουλος της 7ης Περιφέρειας κ. Βασιλική Φελούκα.
Ήταν μια πολυδιάστατη εκδήλωση, για τους μαθητές μια πρωτόγνωρη εμπειρία και αξίζει ένα μπράβο στους εκπαιδευτικούς και στα σχολεία, δήλωσε ο υπεύθυνος της Τηλεδιάσκεψης κ. Ηλιάδης.
Για το σχολείο της Τέμενης μια επιβράβευση στην πρωτοπορία και στην καινοτομία.Δεν υπάρχουν σχόλια :